Saltar apartados

Servei de Cultura

Jo em quede a casa. Recursos de la Universitat d'Alacant
diumenges banner enero 20
interactua

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

27/03/2020
VOLUNTARIAT UA D'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA

L'objectiu del programa del VOLUNTARIAT UA D'EMERGÈNCIA SOCIAL COL·LECTIVA és el reclutament de persones de la comunitat de la Universitat d'Alacant per a les tasques que es requerisca mobilitzar recursos humans i contribuïsquen a mitigar els efectes de l'emergència sanitària actual.

27/03/2020
JO EM QUEDE A CASA

És temps de ser prudents i responsables. De quedar-nos el major temps possible a casa i evitar el contacte directe amb altres persones. Ací proposem un llistat de recursos i d'activitats accessibles per internet. És un llistat "viu" que intentarem anar completant dia a dia.

16/03/2020
Atenció telemàtica d'activitats administratives i culturals

A partir del  16 de març el Servei de Cultura s'atendrà de manera telemàtica qüestions administratives o culturals.

13/03/2020
SUSPENSIÓ DE LES ACTIVITATS CULTURALS DEL SERVEI

A causa del tancament de la Universitat d'Alacant com a mesura de prevenció contra l'expansió del coronavirus, es recorda la suspensió de totes les activitats culturals que tinguen lloc tant en les instal·lacions del Campus de Sant Vicent (biblioteques i sales d'estudi, pavelló i pistes esportives, MUA i altres sales d'exposicions i actes...) així com les que tinguen caràcter públic i es desenvolupen en qualsevol altre espai universitari com a campus d'Alcoi, estacions biològiques, jaciment arqueològic de l'Alcudia, seus i aules universitàries, etc.

La suspensió serà indefinida, quedant a l'espera de l'evolució de l'epidèmia i de les recomanacions de les autoritats competents.

04/03/2020
«Objetos que hablan de personas», de Pablo Chacón. Exposició de PhotoAlicante en el MUA:

Inauguració: dimecres 4 de març - MUA - 18.00 hores

La fotografia del valencià Pablo Chacón aborda la realitat des d'una òptica social i registral. En aquesta ocasió, i dins de l'edició 2020 del Festival Internacional de fotografia PhotoAlicante , Chacón presenta en el MUA "Objetos que hablan de personas", una mostra composta pels seus projectes Autopista y Colapso on reflexiona sobre la mort. Romandrà oberta al públic fins al 30 d'abril.

31/01/2020
'Industrias', de Javier García-Solera

Del 30 de gener al 15 de març de 2020 - Museu de la Universitat d'Alacant

L'arquitecte Javier García-Solera presenta aquesta exposició reivindicant l'obra com a indústria. El conjunt d'obres mostrat, desenvolupat al llarg de trenta anys, mostra infinitat de professionals, industrials, tècnics i operaris de tota mena. Aquesta exposició es converteix, per tant, en un homenatge al pensament de l'arquitectura, al disseny i al coneixement compartit.

31/01/2020
'Situación límite', de Mª Dolores Mulá

Del 30 de gener a l'1 de març de 2020 - MUA

Mª Dolores Mulá compon les seues obres a partir del sofriment, traient d'ell la força per a continuar creant. Mitjançant l'art expulsa el seu dolor, i ho fa treballant amb tècniques com la pintura, el dibuix, el gravat o el teixit, per a arribar a transmetre emocions com l'esperança i la vulnerabilitat.

31/01/2020
Exposició «El boom. La literatura llatinoamericana torna a creuar l'Atlàntic»

Del 4 de febrer al 15 de març - MUA

En els anys 60 del segle XX es van escriure alguns dels llibres més importants del segle en espanyol, per part d'escriptors llatinoamericans. Aquesta exposició pretén reflectir moments històrics a través de primeres edicions, periòdics de l'època, llibres signats, objectes personals dels autors, discos, correspondència i fotografies originals.

14/01/2020
Diumenges al MUA. Visites guiades familiars i animació familiar

Del diumenge 19 de gener al diumenge 7 de juny - MUA - 11.00 hores

Un any més, el Museu de la Universitat d'Alacant presenta el seu programa "Diumenges al MUA" amb tota mena de propostes familiars. Totes les activitats del programa són gratuïtes, es realitzen a les 11.00 hores cada diumenge i és necessari la realització d'una inscripció prèvia. Les inscripcions s'obrin a les 8 hores del dilluns previ a la data de cada taller en www.mua.ua.es/inscripciones. ¡T'esperem!

09/01/2020
Naix InteractUA, la nova plataforma de promoció artística per a l'alumnat de la UA

¿Eres de la UA i toques en un grup? ¿Fas teatre? ¿T'agrada la fotografia? ¿Pintes? ¿Balles?... siga com siga la disciplina artística que practiques et convidem al fet que participes en InteractUA, la plataforma que cerca arreplegar i donar suport al talent creatiu de l'alumnat de la Universitat d'Alacant. ¡Apunta't des de ja al nostre canal de TELEGRAM!

18/12/2019
Tallers Culturals del segon quadrimestre: arts plàstiques, escriptura, oratòria, cinema i teatre

Matrícula oberta des del 9 de gener de 2020

Amb la novetat d'un nou taller d'escriptura i interpretació de monòlegs, el Servei de Cultura de la UA obri la matrícula per als cursos i tallers del segon quadrimestre de l'any, que es desenvoluparan des de finals de febrer i març, depenent del cas.

06/09/2019
Nova programació didàctica curs 2019/20 en el museu

L'Àrea Didàctica del MUA ofereix per a aquest curs diverses accions educatives que van des de tallers didàctics a visites guiades o dinamitzades. Totes aquestes activitats estaran vinculades a les exposicions que es desenvoluparan en el museu entre octubre de 2019 i maig de 2020

Servei de Cultura


Servei de Cultura
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3725

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464