Saltar apartados

Servei de Cultura - Notícies publicades en Febrer, 2018

2016 / 2017 / 2018 / 2019
Gener / Febrer / Març / Abril / Maig / Juny / Juliol / Agost / Setembre / Octubre / Novembre / Desembre
Notícies publicades en Febrer, 2018
 • Dimarts, 27
 • diumenges al mua 2 quadrimestre 2017 18

  Diumenges al MUA: tallers i activitats per a tota la família. 2n Quadrimestre

  Del 25 de febrer al 10 de juny

  Molts diumenges el MUA ofereix tallers, activitats i visites guiades per a tota la família. En este quadrimestre tenim una oferta molt variada: una visita teatralizada i taller d'origami, taller de tècnica d'estampació tradicional japonesa, tallers de pintura, de construcció d'imaginaris de gènere, laboratori de lletres i imatges, activitat escapekids i moltes més. Consulta el programa i inscriu-te.

 • Dimecres, 14
 • expo 2018 japon

  Exposició Dissenye japonès actual. 100 exemples

  Fins al 22 de març en el MUA

  La Fundació Japó és una organització pública que promou l'enteniment internacional a través de l'intercanvi cultural. La Fundació col·labora amb museus de tot el món per a millorar la comprensió de les arts i la cultura japoneses a través de les arts visuals. En aquesta mostra es presenten 100 dels millors exemples del disseny japonés, amb especial atenció als productes quotidians. Combina productes magníficament dissenyats dels últims anys amb una sèrie de dissenys moderns que van ser creats entre les dècades de 1950 i 1990 i que van tenir una influència significativa en el disseny actual.

 • Dilluns, 12
 • Forum cultura

  II Jornada Fórum Vives sobre Gestió de la Cultura en la Universitat

  14 i 15 de febrer, MUA

  La II Jornada abordarà durant dos sessions els reptes del consum cultural, estratègies de màrqueting, anàlisi d'informació per a la presa de decisions, eines per a l'atracció i consolidació de públics i l'ús de les noves tecnologies en el context cultural. A més, es presentarà el "Programa d'autoformació i treball col·laboratiu interuniversitari: l'anàlisi dels nostres públics".

  El vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, inaugurarà la trobada el dimecres 14 a les 15 hores, amb la participació de 12 universitats: Alacant, València, Rovira i Virgili, Pompeu Fabra, Oberta de Catalunya, Miguel Hernández, Lleida, Jaume I, Internacional de Catalunya, Illes Balears, Barcelona i Autònoma de Barcelona.

 • Dimarts, 6
 • investigadores de la llum

  Dues noves exposicions

  Investigadores en la Llum, en la Biblioteca General del 5 al 26 de febrer.

  Al llarg de la Història de la Ciència han existit dones valentes i brillants que, malgrat la prohibició explícita i negació continuada de la seua vocació, han sabut obrir-se camí i ens han il·luminat amb els seus descobriments sobre la Llum.

  Desigualtat i Fiscalitat, d'Intermón Oxfam, en l'Aulari I del 5 al 9 de febrer.

  L'actual crisi de desigualtat global té com a aliat als paradisos fiscals. Aquestes jurisdiccions suposen el forat negre de les oportunitats de desenvolupament de milions de persones a tot el món.

 • coral monfortina

  Doble concert de la Coral Monfortina i la Coral UA

  Dijous, 8 de febrer - Paranimf - 20:00 h - Entrada per invitació

  La Coral de Montfort i la Coral de la Universitat d'Alacant estrenen la programació d'ACUA amb un concert en el qual ambdues corals es donaran pas la una a l'altra per a finalment anar de la mà en una mateixa actuació.

 • Tornar al tauler principal

Servei de Cultura


Servei de Cultura
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3725 / (+34) 96 590 3300

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464