HUMOR SOCIAL: INDIGNADOS Servei de Cultura

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei de Cultura   Servei de Cultura
Servei de Cultura

HUMOR SOCIAL: INDIGNADOS

Descriptor

La XII edició del cicle expositiu 'Humor Social' que en aquesta ocasió se solidaritza amb els "Indignats". La mostra, ha comptat amb la participació de més de 50 humoristes gràfics entre els quals es troben Forges, David Vetla, Eduardo Ibáñez, Elena Ospina, Lanzón, Malagón, Marçal, Ortifus, Almarza o Demetrio entre molts altres artistes.
Comisariada pel dibuixant Enrique Pérez, "Indignats" arreplega, sota les claus de la creativitat, la crítica i l'humor, a coneguts personatges d'actualitat com Iñaki Urdangarín o Emilio Botí, polítics com el president del Govern, Mariano Rajoy i el seu antecessor, José Luis Rodríguez Zapatero, i fins i tot als clàssics ninots de Playmobil és el seu paper més sàtir.

"Humor Social" és un referent nacional de l'humor gràfic per la intel·ligència, perspicàcia, sagacitat i compromís dels caricaturistes que participen, els qui analitzen els successos actuals amb una visió crítica i sensibilitzen a l'espectador, en els més variats aspectes socials. Durant tots aquests anys, el cicle ha acostat al públic l'obra d'artistes que centren la seua mirada en temes com la desocupació juvenil, el maltractament a les dones, la corrupció, la intolerància, la importància de la lectura, la discriminació, la crisi de valors, i altres aspectes on, amb els elements de l'humor i la ironia, es qüestionen les causes de múltiples manifestacions que afecten el desenvolupament social.

Peces
Grandària
Característiques de l'obra
Sistema de muntatge

Comissari

Premsa / webs
Llocs on ha sigut exposada

 

Formulari de sol·licitud d'exposicions