Catàleg d'exposicions itinerants Servei de Cultura

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei de Cultura   Servei de Cultura
Servei de Cultura

Catàleg d'exposicions itinerants

La difusió de la cultura i el coneixement, al costat de la docència i la investigació, constitueix una de les funcions fonamentals de la universitat contemporània. En aquest sentit, la Universitat d'Alacant, a través de la seua política d'extensió universitària, contribueix a democratitzar la cultura, connectar la institució amb la societat i convertir el coneixement en motor de desenvolupament del seu entorn. 

Així, el   programa d'exposicions itinerants de la Universitat d'Alacant   sorgeix com un projecte expositiu obert a la comunitat. La iniciativa es remunta a fa més d'una dècada i, a partir de 2012, rep l'impuls i estructura actual. Les exposicions itinerants es poden sol·licitar i reservar per entitats públiques de manera completament gratuïta, per la qual cosa constitueixen un material accessible per a centres culturals i educatius, ajuntaments i altres institucions.

Coneix més detalls sobre aquest projecte  en el reportatge  que li va dedicar la Revista Cultural de la UA veu.ua.es

Condicions

La Universitat d'Alacant ofereix el següent catàleg d'exposicions per a la seua itinerància a institucions públiques.

  • La cessió temporal d'aquestes exposicions és gratuïta.
  • Les despeses de transport (recollida i devolució d'obra) i muntatge de l'exposició corren per compte de l'entitat sol·licitant, així com les despeses del segur si s'indica en la fitxa de la mateixa.
  • Per a seguretat de les peces s'exigeix que el transport de l'obra siga en furgoneta tancada, no podrà utilitzar-se furgonetes pick up, ni lones, ni cordes per a cobrir les peces.
  • La Universitat d'Alacant dissenya un cartell gratuïtament si hi ha interès en açò. La impressió del mateix és a càrrec de l'entitat sol·licitant.
  • L'entitat sol·licitant es compromet a enviar a la UA fotos del muntatge definitiu, sense persones a la sala, per a arxiu i labors de promoció i difusió.

IMPORTANT

  • L' horari de recollida i devolució de les exposicions és dilluns de 09.00 a 11.00 hores i dimecres de 12:00 a 14:00 hores.
  • Les dates de l'exposició indicades en la sol·licitud no podran variar en cap cas, ja que afecta a compromisos adquirits amb altres institucions.
  • L'entitat sol·licitant es fa responsable de retornar les exposicions en bon estat, en cas contrari, podrà veure's exclosa de futures itineràncies.
  • Qualsevol desperfecte generarà l'obligació de reparar el dany causat.

 

Les institucions que estiguen interessades han d'obligatòriament emplenar el següent formulari. Prèviament consulte el calendari d'ocupació de les exposicions per a saber si la que li interessa està disponible.

Calendari d'ocupació de les exposicions
Formulari de sol·licitud d'exposicions

 

Per a dubtes i consultes sobre les exposicions poden posar-se en contacte amb:

María Marco
maria.marco@ua.es
Tel. 965 14 59 56

La persona encarregada en el MUA de l'atenció a la recepció i devolució de les obres és:

Virginia Carrión
virginia.carrión@ua.es
Tel. 965 90 34 00 Ext. 2795 - 610 488 906 

Catàleg d'exposicions