Mesures davant el COVID-19 Servei de Cultura

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei de Cultura   Servei de Cultura
Servei de Cultura

Mesures davant el COVID-19

Atenció: Aquestes mesures estan subjectes a canvis depenent de la normativa de les autoritats sanitàries. Aquesta pàgina s'actualitzarà conforme a aquestes normatives.

Programació actual de Paranimf

La seua seguretat i salut són la nostra màxima preocupació. Per això hem preparat el Paranimf per a complir les instruccions de les autoritats sanitàries. Agraïm la seua assistència i col·laboració i preguem seguisquen en tot moment les indicacions del personal de sala.

Totes les representacions tindran lloc sota estrictes mesures de protecció i higiene.

MÀSCARA

És obligatori l'ús de màscara en totes les dependències del Paranimf: en accedir, durant la representació i en el desallotjament del Paranimf.

PRESA DE TEMPERATURA

En l'entrada del Paranimf es prendrà la temperatura a tot el públic assistent. Prèviament se li haurà pres al personal del Paranimf, artistes, tècnics i cap de sala.

RENTADA DE MANS

A l'entrada al Paranimf és obligatori llavar-se les mans amb gel hidro-alcohòlic que es posarà a la disposició de tot el públic. A més hem habilitat dispensadors en totes les plantes.

REGISTRE DE DADES

En el moment de l'adquisició de l'entrada o invitació s'hauran pres les dades personals als assistents, complint amb la normativa de sanitat per al control i seguiment de possibles rebrots.

NETEJA DIÀRIA DEL PARANIMF

Les nostres instal·lacions es netegen convencionalment diàriament, butaques, corredors, passamans, condícies, etc.

SALA

L'aforament de la sala ha sigut reduït a 194 localitats.

SENYALITZACIÓ ACCÉS CORREDORS I ESCALES

Hem organitzat des de l'entrada, i en tots els espais els recorreguts per a accedir a la sala.

No ocupen les zones comunes d'accés més temps del necessari i així evitar formar aglomeracions. Seguisca les instruccions del nostre personal tant a l'accés com a l'eixida de l'espectacle.

OBERTURA DE PORTES

La sala obrirà les portes 30 minuts abans del començament de la funció. Acudisca al Paranimf amb l'antelació suficient per a evitar aglomeracions i no espere a l'últim moment per a accedir-hi. Una vegada dins, acudisca als seus seients el més ràpid possible.

ACCÉS A la SALA

L'accés es realitzarà per totes les portes seguint les indicacions del personal de sala del Paranimf.

DESALLOTJAMENT DEL PARANIMF

En finalitzar la funció es desallotjarà la sala per les portes laterals i central seguint les instruccions del nostre personal de sala. L'eixida serà escalonada i es realitzarà per sectors, començant per les files posteriors cap a les davanteres. Mentrestant, haurà d'esperar assegut fins que arribe el seu torn. Una vegada en l'exterior no romanga a les portes per a facilitar el desallotjament de la resta de la sala.