Coral UA Servei de Cultura

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei de Cultura   Servei de Cultura
Servei de Cultura

Coral UA

coral 3 17
coral 5 17
Presentació

Coral de la Universitat d'Alacant.

Coral de la UA en Facebook La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Extensió Universitària. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està formar els integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.

La direcciò musical, en el curs 2020/21, correspon a Shlomo Rodríguez.

 

Qui pot formar part de la Coral de la UA?

Alumnes de la Universitat d'Alacant, personal d'administració i serveis, i professorat de la UA.

Què ofereix la Coral Universitària?

Què fem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

Durant els assajos s'aprèn tècnica i expressió vocal, respiració, articulació, vocalització, entonació i expressió corporal.

Què cantem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

El repertori de la Coral va des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat.

Els assajos de la Coral de la Universitat d'Alacant són els dimecres, en el campus de Sant Vicent del Raspeig.

Tota la informació relativa a la coral es pot consultar en aquesta pàgina, en el Punt d'Informació Cultural, en el teléfon 965 90 97 22, o en el correu electrònic aula.musica@ua.es

 

PROVES D'ACCÉS

Per realitzar la prova d'accés cal completar i enviar el formulari d'inscripció. Les proves per aquest curs es realitzaràn el dia 30 de setembre.

 

Oferta d'actuacions

La Coral de la Universitat d'Alacant pot fer els seus concerts en diferents espais, sempre que reunisquen unes condicions mínimes, i en funció del mateix pot ser necessària una xicoteta sonorització.

Es tracta d'una formació versàtil i flexible, que s'adapta a diferents situacions, contextos i espais, i qualsevol qüestió serà estudiada pels tècnics responsables de la formació.


Per a consultes poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics en aula.musica@ua.es o 96 590 97 22.