Saltar apartados

Coral UA

coral 3 17
coral 5 17
Presentació

Coral de la Universitat d'Alacant.

Coral de la UA en Facebook La Coral de la Universitat d'Alacant és una formació que combina la formació pedagògica i musical dels seus integrants i la projecció d'aquest aprenentatge tant en concerts com en actes acadèmics.

La Coral de la UA és una formació musical que s'inscriu en el marc del Vicerectorat de Cultura, Esports i Llengües. Té diversos objectius, partint sempre de la base d'aprendre i gaudir amb el cant. Entre els objectius primordials està formar els integrants en les diferents facetes d'un cor, tant a nivell musical, social i cultural, com també participar i col·laborar musicalment en els actes acadèmics i institucionals de la UA i en els concerts que es programen des de la Universitat. A més d'això, es tracta de potenciar l'intercanvi amb altres corals, i també la participació en certàmens nacionals i europeus.

La direcciò musical, en el curs 2019/20, correspon a Shlomo Rodríguez.

 

Qui pot formar part de la Coral de la UA?

Alumnes de la Universitat d'Alacant, personal d'administració i serveis, i professorat de la UA.

Què ofereix la Coral Universitària?

  • Crèdits de lliure elecció. Crèdits ECTS.
  • Formació pedagògica i musical.
  • Possibilitat d'eixides i trobades.

Què fem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

Durant els assajos s'aprèn tècnica i expressió vocal, respiració, articulació, vocalització, entonació i expressió corporal.

Què cantem en la Coral de la Universitat d'Alacant?

El repertori de la Coral va des de la polifonia dels segles XV i XVI fins a l'actualitat.

Els assajos de la Coral de la Universitat d'Alacant són els dimecres, de 18 a 21 hores, en el campus de Sant Vicent del Raspeig, a la sala Salvador Allende del Punt d'Informació Cultural.

Tota la informació relativa a la coral es pot consultar en aquesta pàgina, en el Punt d'Informació Cultural, en el teléfon 965 90 97 22, o en el correu electrònic aula.musica@ua.es

 

PROVES D'ACCÉS

Per realitzar la prova d'accés cal completar i enviar el formulari d'inscripció. Aquestes tindran lloc els dies 25 de setembre i 2 d'octubre de 16,30 a 18 hores a la Sala Allende.

 

Oferta d'actuacions

La Coral de la Universitat d'Alacant pot fer els seus concerts en diferents espais, sempre que reunisquen unes condicions mínimes, i en funció del mateix pot ser necessària una xicoteta sonorització.

Es tracta d'una formació versàtil i flexible, que s'adapta a diferents situacions, contextos i espais, i qualsevol qüestió serà estudiada pels tècnics responsables de la formació.


Per a consultes poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics en aula.musica@ua.es o 96 590 97 22.

Servei de Cultura


Servei de Cultura
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3725 / (+34) 96 590 3300

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464