Saltar apartados

Aula de dansa

danza 1
danza 2
danza 3
danza 4
danza 5
Presentació

L'Aula de Dansa inicia els seus primers passos el curs 2015-2016 i té com a objectiu essencial apropar la comunitat universitària a la dansa i les variants d'aquesta, mitjançant la formació (tallers de diferents estils i tècniques), la promoció de muntatges i la participació en espectacles adreçats a tots els publics.

Horari d´assajos curs 2018/19

Carlos Peñalver- Títol: Cementeri de flors

Dimarts de 15:00 a 18:00 i dijous de 16:00 a 18:00  Pavelló d´Esports

Coordinació tècnica:
Pilar Fabregat
Tel.: 965 90 35 79
s.cultura@ua.es

Dansa Contemporània

Direcció: Carlos Peñalver

Noticies i activitat escènica a la UA

Sol·licitar actuació de l'Aula de Dansa


La Universitat d'Alacant ofereix a les entitats públiques que estiguen interessades la possibilitat de sol·licitar una actuació de l'Aula de Dansa. Per a consultar les condicions de contractació poseu-vos en contacte amb els nostres tècnics en les adreces indicades anteriorment.

 

Calendari de reserves de teatre, dansa i música

Espectacles de l'Aula de Dansa

La última cena - Disponible 2017/18

 la ultima cena

 

 

 

"Quan la bondat s'enfronta a la traïció, quan tots som un i un som tots, potser serà l'última vegada que ens trobem. Ací el principi del final... Ací el principi del tot..."

REPARTIMENT
 • Juan Miguel Gosálvez
 • Lidia Lara Tómas
 • Sofia Pastor
 • Inma Cifuentes
 • Claudia Cambra
 • Ana Maria Carpena
 • Malena San José
 • Olivia Martínez
 • Alicia Esteve
 • María Jesús Porto
 • Diana Guijarro
 • Aldo Cusumano
 • Facundo Álvaro
 • Mar Baeza
 • Sergio Limiñana
 • Fanniviola Grajczár
 • Valery Espinoza

EQUIP ARTÍSTIC I TÈCNIC

Direcció artística: Carlos Peñalver

Assistència artística: Lara Navarro

Assistència espacial i escenogràfica: Ane Ferreiro

Dossier en pdf

 

 

In Love - 2016/2017

DIRECCIÓ: INMA MANRESA

« In Love és descriure i transmetre l'amor com un espai, una forma, una olor, un aspecte, un so, una substància alterable... com a textura indefinida, líquida, fluïda, grumosa, transparent, rígida i destructiva... l'amor com a recipient, com a cos emocionat, cos efervescent, cos intermitent. M'encanta i em desencanta, estar ple i estar buit, mai, sempre... t'espere i em desespere mentre la substància es rellisca, es vessa, s'espesseix o s'asseca, es fica per dins en un instant però no constant. Se sent, et menteix, et porta i et porta a l'addicció de l'emoció, addicció a la sensació indefinida de l'amor...

In Love parteix de l'amor sense ser tractat de forma romàntica o des de l'estètica poètica a la qual sempre ens sol portar aquesta idea. Més que de l'amor, l'obra parteix del cos, de la sensació i l'emoció que pot produir l'amor o desamor. In love tracta de portar-nos a la fisicalidad de la sensació, però des de l'origen més pur de l'amor, des de les substàncies químiques que recorren el nostre cos, del que no es veu però se sent i fins i tot no es comprèn, del sentir i el transmetre sense cercar formes o estètiques que s'adeqüen a aqueixa idea romàntica de l'amor. Simplement, In Love és una cerca, una experimentació i un fluir de sensacions, de substàncies químiques, adicticas, tòxiques... que es disfressen d'una paraula anomenada amor.»

Intèrprets: Samara Campaña, Diana Sanchez, Juanmi Gosálvez, Gabriel Hernández, Inés Rubio, María Navarro, Alba Oltra, Hel Valozic, Alba Richart, Facundo Álvaro Fdez., Elena Ludwig, Paula Mateos, Sara Gómez i Marta García.

Direcció y coreografia: Inma Manresa

Il·luminació i so: Jordi Chicoy

Escenografia: Aldo Cusumano y Rosa Ros

Imatge: www.behance.net/gambin

Texto: Hel Valozic

 

Lapso - 2015/2016

DIRECCIÓ: INMA MANRESA

La subjectivitat del temps, del seu transcurs, de l'espera, el moment, la distància… Sentir que passa el temps o que el temps pesa, que pesen els moments, les vivències, les emocions. Actuar davant del pas o la detenció del temps, mesurar el temps amb el cos, amb el moviment, amb l'espai i el pensament… Suposicions i preguntes que congelen el ritme continu i inalterable del temps quant dura l'emoció d'un gest, el record d'un espai? On guardem el temps? Quant dura el so del vent?

INTÈRPRETS
Samara Campaña
Diana Guijarro
Mónica Arribas
Nereida Trellis
Aldo Cusumano
Maria González
Virginia Soledad Greco
Juan Miguel Gosálbez
Alba Richart
Elizabeth Medina
Sayil Johanson
Helena Valozic

DURADA DE L'OBRA: 45 minuts
IMATGEN I ESCENOGRAFIA Aldo Cusumano i Juan Miguel Gosálbez
VESTUARI Nereida Trellis
IL·LUMINACIÓ Jordi Chicoy

Dossier en pdf

 

In-habit 2014-2015

In-habit  és una obra creada pel Taller de Dansa Contemporània de la Universitat d'Alacant, que enguany ha tingut la col·laboració del nou taller de Coreografia i Posada en Escena que la UA ha oferit, tots dos dirigits per Inma Manresa.

Aquesta obra va començar a crear-se el passat mes d'octubre, amb el començament del taller, i ha sorgit de la investigació espacial i la investigació en diferents espais, públic, social, personal i íntim, a més de «la importància de l'espai en el llenguatge corporal, de conèixer els límits als quals podem arribar quan ens acostem o ens allunyem, la distància a l'hora de comunicar-nos, d'envair o no envair l'espai d'una persona i la seua relació amb el moviment i l'emoció», explica la professora i directora de l'obra, Inma Manresa.

En la posada en escena, l'espectacle té la participació de vint intèrprets, els quals han treballat i s'han implicat notablement durant el curs. «La disciplina i la seua aportació a l'obra ha sigut fonamental per a poder dur a terme una peça de dansa contemporània recolzada per diverses disciplines artístiques, a més de la dansa, com la poesia, audiovisual i la performance», afegeix Manresa.

 

Servei de Cultura


Servei de Cultura
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3725 / (+34) 96 590 3300

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464