Saltar apartados

Servei de Cultura

alcudia
eac 2017
cursos de verano
residencias formativas
mulier
espais creatius

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

16/06/2017
V edició del Festival de Teatre Clàssic de L'Alcúdia-UA

Del 7 al 28 de juliol - Jaciment arqueològic de l'Alcúdia (Elx) - 22.00 hores

Viu el teatre clàssic en un un marc incomparable. La UA i el jaciment arqueològic de l'Alcúdia et presenten set grans representacions a l'aire lliure, quatre a càrrec de companyies professionals: La Dependent, Induoteatro Produccions, Verb Produccions i Cia. Teatre Micalet (divendres 7, 14, 21 i 28 de juliol) i tres de teatre en l'ensenyament (dijous 13, 20 i 27 de juliol).

16/06/2017
Convocatòria oberta per a dirigir la Coral, l'Aula de Teatre i l'Aula de Dansa de la UA en el curs 2017-2018

Termini obert fins al 28 de juny

El Vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües de la UA llança les convocatòries per a adjudicar tant l'adreça i la coordinació de la seua Coral Universitària com l'adreça i muntatge dels espectacles de l'Aula de Teatre i de l'Aula de Dansa UA per al curs 2017/2018. ¡Presenta el teu projecte!

13/06/2017
El "Ou de la Vida Eterna" arriba al MUA

Fins a setembre - MUA

Una de les peces estrela del Museu de la Vila Joiosa, Vilamuseu, el "Ou de la vida eterna", pot veure's en el MUA fins a setembre d'enguany. Està integrat per dos elements que formaven part d'aixovars funeraris. Daten del segle VI abans de Crist i estan associats a la cultura fenícia.

30/05/2017
Les "Trobades d'Art Contemporani" EAC 2017 arriben al MUA

Inauguració: divendres 2 de juny - MUA - 19.00 hores (per confirmar)

Un any més, la Diputació Provincial d'Alacant i el MUA presenten l'exposició del certamen internacional "Trobades d'Art Contemporani". Una proposta que enguany aconsegueix els seus vint anys i es consolida com una plataforma per a la trobada i la promoció dels joves creadors plàstics de la nostra terra i de qualsevol racó del món.

24/05/2017
Cursos d'Estiu de la UA 2017: 54 propostes formatives per a triar

Amb gran varietat temàtica i d'enfocaments, així com una marcada transversalitat entre les noves tecnologies i la dimensió humanista i internacional, enguany es presenten 22 cursos en el Campus, 1 en la Seu Ciutat d'Alacant, 4 en Ciutat de la Llum i 27 cursos més en les Seus Universitàries i municipis.

17/05/2017
La desigualtat protagonitza una nova edició de la Mostra d´Humor Social de la UA

Dimecres 17 de maig - Sala Aifos de la UA - 13.00 hores  (taula redona i Premi Notari de l'Humor)
Exposició: Fins al 31 de juliol- Sala Aifos de la UA

"Home ric, homes pobres". El dramàtic tema de la desigualtat és l'eix central de la nova Jornada d'Humor Social de la UA que, gràcies al suport de Federació de Caricaturistes d'Espanya (FECO-Espanya), aconsegueix enguany la seua XVII edició. Un total de 61 dibuixos de 44 autors internacionals formen l'exposició.

17/05/2017
Convocades vuit beques d'art contemporani per la Càtedra Antoni Miró de la UA i la Fundació Banc Sabadell

Presentació de sol·licituds fins al 26 de juny

Gràcies a un acord signat per ambdues entitats, queden convocades vuit beques per a recerca en Art Contemporani i per a la producció d'exposicions, destinades, fonamentalment, a joves creadors, investigadors, estudiants i a la societat en general. Consulta les bases.

02/05/2017
El MUA convoca el III programa de residències formatives PLUS

Termini de presentació fins al 18 de juny

Per tercer any consecutiu, el MUA llança aquesta convocatòria pública per a seleccionar a cinc artistes residents que es formaran i realitzaran en les seues instal·lacions un projecte artístic concret (en pintura, dibuix, escultura, fotografia, videoarte, instal·lació, etc.), convertint durant el mes de juliol el museu en un espai de creació i recerca multidisciplinària. Consulta les bases.

14/03/2017
Exposició de la 11 Convocatòria d'Arts Visuals mulier mulieris

Fins al 16 de juliol - MUA

Amb mulier, mulieris, el Museu de la Universitat d'Alacant vol visibilizar des de l'art els encerts i mancances en els avanços per la igualtat de gènere. De les cent propostes presentades enguany a la seua 11ª convocatòria, un jurat especialitzat ha seleccionat tretze. La naturalesa dels treballs és diversa tant per la procedència geogràfica d’aquests (Espanya, Brasil, Colòmbia, Argentina, Polònia, Suècia), com per la riquesa de materials i llenguatges emprats.

07/02/2017
Nou portal per a presentar propostes d'activitats de promoció cultural i lingüística en la UA
Pertanys a la Universitat d'Alacant i t'agradaria fer una activitat cultural o lingüística per a la nostra comunitat? No ho dubtes, et podem donar un cop de mà.
Presenta la teua proposta i porta-la endavant.
11/01/2017
Anunciada la nova programació d'arts escèniques de la UA ACUA

Del 20 de gener al 13 de juny

Titoyaya Dansa, La Calòrica, les estrenes de l'Aula de Teatre i de l'Aula de Dansa de la UA, Javier Robles o "El Método Gorritz. El musical" de TEADA són algunes de les propostes de la nova programació d'ACUA per a aquest primer semestre de l'any, en la qual també es commemorarà el 80 Aniversari de la defunció del poeta i dramaturg granadí Federico García Lorca. Consulta la programació, i que comence ACUA!

21/12/2016
"Diumenges al MUA", activitats familiars i visites guiades

Des del diumenge 15 de gener - MUA

El Museu de la Universitat d'Alacant et convida a gaudir de les seues instal·lacions també els diumenges. Per a açò, ha preparat un programa de visites guiades. Si reserves la teua plaça en cultura@ua.es, podràs conèixer de primera mà les exposicions del MUA i passar un diumenge gens convencional.

Servei de Cultura


Servicio de Cultura
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9387

Fax: (+34) 96 590 4649

Twitter: http//twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://goog.com/+CulturaenlaUA

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464