Saltar apartados

Solicitud de actividades para centros educativos

El Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant, dins de la programació del curs 2016-2017 (segon quadrimestre), ha considerat que aquestes representacions, en sessió matinal, amb entrada 3€ per alumne, poden ser d'interès per als vostres alumnes dels centres educatius amb programa de 1r i 2n de batxillerat.

Aquest any, a més, volem oferir-vos la possibilitat de completar l'actuació amb una visita guiada pel Museu de la Universitat i la sala d'exposicions Aifos , tot al mateix preu.

Si trieu l'opció de visita guiada més actuació l'hora de començament de l'activitat seria a las 10:00h. Al gener podem enviar-vos més informació de les exposicions que hi haurà en cadascuna de les dates que vos oferim.

 

Dimecres,

8 de febrer 2017

11:30h

 

PARANIMF

Teatre Musical

Valencià

Nit de Sant Joan

Pla de Teatre (IES EL PLA)

Direcció: Joan-Lluís Moreno Congost

 

(Dagoll Dagom, amb música de Jaume Sisa)

 

El punt de partida de l'obra és la nit de sant Joan, la nit més curta de l'any, que suposa el pas dels solstici d'hivern al solstici d'estiu. És per aquest motiu que, des de temps ancestrals, durant la nit de sant Joan s'han dut a terme rituals relacionats amb el foc com a element purificador. Altres creences populars atorguen també a aquesta nit propietats màgiques sobre les herbes i les aigües. En la Nit de sant Joan de Dagoll Dagom, els follets que habiten entre les flames del foc de sant Joan escampen les flames pertot arreu i aconsegueixen que els nostres desitjos es facen realitat. I ho fan en clau de comèdia acompanyada de divertits números musicals.

Dimarts,

28 de febrero 2017
11:30h
PARANIMF

Teatro- Castellano

Esperando a Godot

 

De S. Beckett

Grupo de teatro TOSSAL TEATRE

Dirección: Manuel Palazón Martí

En un descampado, dos desheredados de la sociedad esperan un día sí y otro también a que llegue un tal Godot, con lo cual parece que se resolverá su desesperanza existencial.

 

 

Dimecres,

3 de maig 2017

11:30h

PARANIMF

Música

 

La Historia del Rock

Dirección musical i artística: Santiago J. Iglesias Hurtado

 

La Historia del Rock es un viaje a través del tiempo, que nos acerca y presenta la historia del rock desde su nacimiento, orígenes, instrumentos y evolución musical hasta la actualidad. La puesta en escena cuenta con músicos profesionales que interpretarán en directo temas propios de cada estilo y época del Rock, con proyecciones pedagógicas y anécdotas inolvidables de cada canción.

 

Si esteu interessats que el vostre alumnat vinga a la representació o també a la visita guiada, heu de sol·licitar-nos la reserva d'entrades al Servei de Cultura, en la pàgina següent https://cultura.ua.es/va/centres/, indicant el nombre d'alumnes (amb un màxim de 55 per centre), l'adreça del centre i del professor responsable del grup. Atendrem les sol·licituds segons l'ordre d'arribada. Una vegada admesa la reserva els indicarem el compte de la Universitat d'Alacant, on hauran de fer d'ingrés abans de 10 dies hàbils de la data de l'activitat.

Esperem que aquesta informació siga del vostre interès. Més informació: 965909924

 

Rebeu una salutació cordial,

 

Vicerector de Cultura, Esport i Llengües

Carles Cortés Orts 

Sant Vicent del Raspeig, 12 de desembre de 2016

Servicio de Cultura


Servicio de Cultura
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9387

Fax: (+34) 96 590 4649

Twitter: http//twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Google+: http://goog.com/+CulturaenlaUA

Para más información: informacio@ua.es, y para temas relacionados con este servidor Web: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464