AL TALL, 35 ANYS DE MÚSICA MEDITERRÀNIA DES DEL PAÍS VALENCIÀ Culture Service

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Services
Logo Culture Service   Culture Service
Culture Service

AL TALL, 35 ANYS DE MÚSICA MEDITERRÀNIA DES DEL PAÍS VALENCIÀ

Descriptor

Aquesta és una de les aportacions de la Universitat per a celebrar els 35 anys de treball en l'àmbit de la música d'arrels tradicionals del grup de música que ha obert tants camins per als músics valencians i d'arreu de la mediterrània. El grup que podem qualificar com a capdavanter en l'aprofitament de la música tradicional valenciana per a fer música actual, vàlida per al present i punt de partida per a noves músiques, com demostren ja els diversos grups de músics que segueixen el camí obert per Al Tall.

Aquesta exposició ha sigut possible gràcies a l'amabilitat dels membres d'Al Tall, que ens han donat tota mena de facilitats i assessorament per a regirar en el seu arxiu de documents, fotos i discos.

Con l'aportació dels textos de Víctor Mansanet; la cessió d'imatges de Manuel Boix i la col·laboració de la discogràfica PICAP.

L'obra d'un grup valencià innovador que, a partir de la música tradicional va descobrir les altres músiques del mediterrani i del nord d'Àfrica per a fer-nos propostes que van més enllà de la música tradicional, però sense perdre les arrels. Un grup que ens va ajudar a recuperar la memòria històrica amb el disc dedicat a la batalla d'Almansa, els poetes àrabs valencians dels segles XII i XIII, o al rei Jaume I.

Al Tall és un grup que ha mantingut al llarg d'aquests 35 anys la passió per la creació de noves cançons i de noves músiques, i el compromís per ajudar a fer del país dels valencians un país més lliure, més culte, més digne.

Piezas
Tamaño
Empaquetado

Varios paquetes envueltos en papel burbuja, el número y peso puede variar.

Características de la obra

24 panells de cartó ploma, marc d'alumini

Sistema de montaje

Tiene ganchos detrás para colgar

Comisarios

 

Prensa / webs
Lugares donde ha sido expuesta

Formulario de solicitud de exposiciones