Saltar apartados

AL TALL, 35 ANYS DE MÚSICA MEDITERRÀNIA DES DEL PAÍS VALENCIÀ

Descriptor

Aquesta és una de les aportacions de la Universitat per a celebrar els 35 anys de treball en l'àmbit de la música d'arrels tradicionals del grup de música que ha obert tants camins per als músics valencians i d'arreu de la mediterrània. El grup que podem qualificar com a capdavanter en l'aprofitament de la música tradicional valenciana per a fer música actual, vàlida per al present i punt de partida per a noves músiques, com demostren ja els diversos grups de músics que segueixen el camí obert per Al Tall.

Aquesta exposició ha sigut possible gràcies a l'amabilitat dels membres d'Al Tall, que ens han donat tota mena de facilitats i assessorament per a regirar en el seu arxiu de documents, fotos i discos.

Con l'aportació dels textos de Víctor Mansanet; la cessió d'imatges de Manuel Boix i la col·laboració de la discogràfica PICAP.

L'obra d'un grup valencià innovador que, a partir de la música tradicional va descobrir les altres músiques del mediterrani i del nord d'Àfrica per a fer-nos propostes que van més enllà de la música tradicional, però sense perdre les arrels. Un grup que ens va ajudar a recuperar la memòria històrica amb el disc dedicat a la batalla d'Almansa, els poetes àrabs valencians dels segles XII i XIII, o al rei Jaume I.

Al Tall és un grup que ha mantingut al llarg d'aquests 35 anys la passió per la creació de noves cançons i de noves músiques, i el compromís per ajudar a fer del país dels valencians un país més lliure, més culte, més digne.

Piezas
 • Cartells d’anunci de l’exposicio: Es pot facilitar l’arxiu amb el cartell o es poden facilitar 50 cartells genèrics. Si es vol personalitzar, l’organització acollidora de l’exposició pot afegir una franja d’anunci del lloc, les dates i altres informacions.
 • Panells: 24 panells sobre la trajectòria d’Al Tall.
 • Documental: Es facilita una entrevista-documental a Al Tall de 12 minuts de Daniel  Martín, Al Tall, cantar rasant a la terra, que es pot projectar com a complement de l’exposició.
 • Díptic: La Universitat pot facilitar un arxiu amb la informació bàsica de l’exposició per si es vol fer un díptic de publicitat de l’exposició. Caldrà fer constar el logo de la UA i del MUA i el d’Al Tall i la seua pàgina de contacte.
Tamaño
 • Cartells de 48,5 x 29 cm
 • Panells de 80 x 120 cm
Empaquetado

Varios paquetes envueltos en papel burbuja, el número y peso puede variar.

Características de la obra

24 panells de cartó ploma, marc d'alumini

Sistema de montaje

Tiene ganchos detrás para colgar

Comisarios

 

Prensa / webs
Lugares donde ha sido expuesta
 • Auditori de Teulada. 8 y 9 de octubre de 2013 (en paralelo a un concierto Al Tall).
 • Ayuntamiento de Parcent. Edifici La Musical. Del 11 al 31 de octubre de 2013.
 • Centre Ecomuseogràfic de Teulada. Del 17 enero al 1 marzo 2013.
 • Casa Cultura Xixona. Del 29 de septiembre al 15 de octubre de 2011.
 • Sala Aifos-UA. Del 6 de octubre al 22 de diciembre de 2010.

Formulario de solicitud de exposiciones

Culture Service


Servicio de Cultura
Universidad de Alicante
Carretera San Vicente s/n
03690 San Vicente del Raspeig
Alicante (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3725

Twitter: http://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

For further information: informacio@ua.es, and for enquiries on this web server: webmaster@ua.es

Carretera San Vicente del Raspeig s/n - 03690 San Vicente del Raspeig - Alicante - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464